VR Zombie Apocalypse

VR horror spelen is een intense beleving. Stel je voor dat je rondloopt in een zombie geïnfecteerde wereld. In deze VR zombie wereld kijk je 360 graden om je heen. Jouw missie: overleven en de zombies elimineren. In de tussen tijd strompelen ze dichterbij en word je gevolgd…

Laad je geweer, richt op de zombies en laat het vuren beginnen!

Wij zorgen ervoor dat je:

  • Het juiste VR horror spel kiest
  • Weet hoe het spel werkt
  • Overweg kan met de VR headset en controllers
  • Tips en trucs krijgt om te overleven

Wil je de wereld redden van de zombie Apocalyps? Bezoek onze VR arcade in het centrum van Amsterdam. Start het VR horror avontuur individueel, met je vrienden, je date, familie of collega’s.

Boek jouw VR Horror ervaring online

Wat kan ik verwachten van VR horror?

VR Horror ervaring:
Als je van horrorfilms houdt, dan is deze ervaring helemaal jouw ding. Tijdens VR horror bekijk je de horrorfilm namelijk niet van een afstand, maar zit je er midden in. Je betreedt de VR horror wereld waar je haren recht van overeind gaan staan.

Tijdens de VR horror spellen zal je:

  • Post-apocalyptische werelden verkennen
  • Zoeken naar munitie
  • Wapens vinden
  • Puzzels oplossen
  • Leren hoe belangrijk het is om bij elkaar te blijven (multiplayer)

De beangstigende VR horror omgevingen geven je kippenvel. Terwijl je omringd bent door de duistere ambiance en angstaanjagende zombies, zoek je naar munitie. Je laadt jouw geweer en bedenkt wanneer je het beste kan schieten. Je wilt immers niet nog meer zombies aantrekken met het geluid van het schot. VR horror spellen zijn niet voor iedereen weggelegd. Kan jij het aan?

VR horror technologie
Wij verzorgen de beste kwaliteit VR uitrusting. Dit zorgt voor de levensechte ervaring. Wanneer je bijvoorbeeld het VR geweer vasthoudt, voelt het alsof je een echt geweer in je handen hebt. Ook behandel je het als een echt geweer. Laden en voorzichtig richten voordat je schiet, het voelt werkelijkheidsgetrouw.

De bewegingen worden gevolgd en direct geïntegreerd in de spellen. Dit maakt het spelen nog natuurlijker. Met de hoge resolutie van de VR headset heb je kristalhelder en 360 graden zicht. Dit heb je ook wel nodig wanneer er hordes van levende doden op je afkomen.

Onze VR experts hebben een selectie van VR horror spellen gemaakt voor zowel beginners als gevorderde spelers. Deze spellen zijn beschikbaar in verschillende intensiteit.

Boek jouw VR Horror ervaring

Wil je VR zombie schieten of een ander horror avontuur aangaan in Amsterdam? VR Horror speel je individueel of samen met anderen. Speel tegelijkertijd tot en met 4 spelers.

Boek jouw sessie online