VR Racing Experience

Voel je als een Formule 1 coureur met VR Racing.

Neem plaats in de bestuurderstoel en zet de VR bril op. Onmiddellijk beland je op het circuit. Vanuit jouw eigen auto zie je de tegenstanders om je heen. Pak het stuur vast en voel de vibraties van de lopende motor wanneer je op het gaspedaal trapt. Laat de race beginnen.

De mogelijkheden
VR racing games kennen ontzettend veel mogelijkheden.

Heb je bijvoorbeeld altijd al in een Lamborghini, Ferrari, Porsche of een McLaren willen rijden? Je hebt keuze uit meer dan 100 raceauto’s. Verder kan je kiezen uit:

 • Nieuwste VR racing games
 • Verschillende circuits
 • Multiplayer of single player
 • Automaat of schakelauto
 • Ritten voor beginners of ervaren spelers

Behaal jij de snelste tijd? Plaats jezelf op onze VR racing wall of fame!

Boek jouw VR racing experience nu

 VR Race simulator

De VR racing simulator creëert een perfecte omgeving om op te gaan in het moment alsof je de auto echt bestuurt. Deze extra dimensie maakt het VR racen ongelofelijk realistisch. Neem plaats in de comfortabele racestoel en ontdek hoe je een raceauto bestuurt. De VR racing simulator geeft je een waar racegevoel, door de realistische handelingen die je uitvoert met de pedalen en het stuur.

Terwijl je een korte bocht naar links neemt en iets afwijkt van het parcours voel je direct de trillingen. Deze zijn naadloos afgestemd op alle situaties die je doormaakt tijdens de race. Zelfs oneffenheden op de weg merk je. Samen met  levensechte geluiden, onvoorstelbare snelheid & 360 graden zicht, heb je de ultieme VR race ervaring.

 • Voel de motor lopen
 • Kies tussen automaat of schakelen
 • 360 graden zicht
 • Stuurbekrachtiging
 • Trillingen en zwaartekracht effecten

Ontdek hoe het is om een raceauto te besturen in 4D!

VR Racen bij VR Gamehouse

VR Racen bij VR Gamehouse betekent: Beleven hoe het is om te racen als Max Verstappen. Niet langer hoef je de race van een afstand te bekijken op de TV. Nee, met VR racen stap je zelf in de auto en ben jij degenen die de rijkunsten uitvoert. Ga je inhalen in scherpe bochten of op snelheid bij lange afstanden? Zet alles op alles om de snelste tijd te halen!

Wat kan ik verwachten van VR Gamehouse?

Wij zorgen voor een levensechte ervaring, waarbij alles tot in detail is uitgewerkt. Denk aan:

 • VR spellen die werkelijkheidsgetrouw zijn.
 • Een VR bril met zo een hoge resolutie dat je alles haarscherp met 360 graden zicht ziet.
 • De racesimulator die aanvoelt alsof je echt in een raceauto zit.

Uiteraard krijg je begeleiding & uitleg van VR experts, zodat je het maximale uit jouw VR race ervaring haalt.

Hulp bij kiezen uit VR Race games

Er is keuze uit een groot arsenaal aan VR race games. Van dirt rally tot formule 1. Wij hebben een voorselectie gemaakt van de beste VR race games. Kan je niet kiezen? Geen probleem. Onze VR experts zorgen voor de spelkeuze die bij jou past. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is de beste tijd neerzetten, wij doen de rest!

Boek jouw VR racing sessie

Word jij de nieuwe Formule 1 coureur die plaatsneemt in onze VR Racing Simulator? Ga zitten en doe de VR bril op. Ervaar hoe de auto direct reageert op elke bocht waarin jij je wringt, terwijl je individueel racet of tegen vrienden. Start in pole position en ga de VR race uitdaging aan.

Boek jouw VR Race experience