Beleef dé VR experience bij VR Gamehouse in het centrum van Amsterdam

De meest indrukwekkende VR experience beleef je bij VR Gamehouse. Na 5 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station vind je ons vlakbij de Dam. Je herkent VR Gamehouse direct als je door het raam naar binnen kijkt. Dan zie je namelijk mensen met VR -brillen op hun gezicht volledig opgaan in hun game.

Zodra je binnenloopt in het authentieke Amsterdamse pand, wacht er een spectaculaire samenstelling van VR games op je. Je speelt verschillende soorten spellen tijdens jouw VR Experience. Laat je onderdompelen in de wereld van virtual reality, met genres zoals:

Na de uitleg over het VR gamen is het tijd om de realiteit te verlaten. Doe de VR headset op en begeef je in de virtuele wereld. In deze VR wereld is alles mogelijk, omdat virtual reality een omgeving is waar de fysieke en digitale wereld samenkomen. De realiteit is digitaal nagebootst. Dit geeft ons eindeloze mogelijkheden om verschillende VR werelden te ontdekken. Laat je zintuigen prikkelen en sta versteld van deze unieke ervaring.

Ben je klaar om de VR werelden te ervaren? Claim je plek in onze VR arcade.

Boek de VR experience hier

Dé VR experience meer dan alleen VR games spelen

De VR experience is zo veel meer dan het spelen van VR Games. Maar wat betekent dit nou eigenlijk? Eigenlijk moet je het zelf ervaren om te weten wat VR inhoudt. De meest indrukwekkende momenten zijn tenslotte de momenten die je niet verwacht.

Samen in hetzelfde spel met VR multiplayer

Hoe nice is dat? Je zet de VR headset op en kijkt om je heen. Je ziet de spelpersonages van je medespelers naast je. Tegelijkertijd zitten jullie in hetzelfde spel. Er zijn games waar je moet werken in teamverband of neem het tegen elkaar op! Durf jij het aan?

Voorbeelden van exclusieve VR ervaringen bij VR Gamehouse:

VR Racing

Stap in onze echte VR Race Simulator and rij net als Max Verstappen in een Formula 1. Of toch liever een Mclaren, Ferrari, Porsche, Lamborgini of een van de 100 andere bolides rijden?  Het kan allemaal in onze multiplayer VR Race Simulators.

VR Adventure

Stap in de virtuele wereld van fantasie en verdwaal in een VR avontuur waar je mysteries ontdekt en oplost.

VR Flying

Altijd al willen rondvliegen als Superman? Voel de vrijheid wanneer je de controllers gebruikt om te vliegen door de virtuele lucht. Kan jij de stad redden?

Nature

Behoefte aan een oase van rust en natuur? Loop door het bos, savanne of zwem door de blauwe zee. Dit is jouw kans om de natuur te ontdekken, terwijl je naar muziek luistert.

Travel

Reis rond de wereld met Google Earth tours. Terwijl je rond de aarde vliegt navigeer je naar jouw bestemming. Wanneer je land heb je 360 graden zicht. Welke steden heb je altijd al willen bezoeken? Deze VR Experience geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil.

Creativity

Laat je creativiteit los wanneer je een 3D kustwerk maakt. Breng jouw verbeelding tot leven op jouw eigen VR canvas. Gebruik verschillende kwasten, kleuren, materialen en speciale effecten. Stap in deze VR wereld en voel het ritme van de muziek samensmelten met jouw kunstwerk.

Boek jouw VR Experience

Ontdek meerdere VR werelden tijdens jouw VR experience. Zet de VR headset op en:

 • Verdedig jouw koninkrijk met pijl en boog
 • Maak een zombie Apocalyps mee
 • Vlieg over wolkenkrabbers in New York
 • Race in de Formule 1
 • en nog veel meer exclusieve VR ervaringen

Ben jij de volgende die de mogelijkheden van virtual reality ervaart in Amsterdam?

VR experience boeken

VR experience zowel voor gamers als niet games

Je hoeft geen gamer te zijn om te genieten van een VR experience. De diversiteit aan ervaringen is gigantisch. Met onze selectie van VR ervaringen matchen wij VR games op persoonlijke voorkeuren en game ervaring.

Persoonlijke begeleiding van VR experts

Als icing on the cake begeleiden de VR experts je persoonlijk. Van begin tot eind staan ze voor je klaar door jou te voorzien van:

 • Een verzorgd programma met indrukwekkende VR games
 • Speluitleg
 • Hulp bij het op en afzetten van de VR headset
 • Tips en trucs
 • Scores
 • Hoge resolutie foto’s van de VR ervaring

De exclusieve VR experiences van VR Gamehouse

Een VR experience betekent bij onze arcade verschillende games spelen in één sessie. Op deze manier word je overdonderd door de ongelimiteerde mogelijkheden van virtual reality. Naast de vr horror, shooter, racing & sport werelden hebben wij exclusieve VR ervaringen die je versteld doen staan.