Vrijgezellenfeest

VR Gamen is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenuitje! Met plezier, humor, een flinke dosis spanning en de mogelijkheid om samen in een team te spelen, weet je zeker dat de vrijgezel een activiteit doet die niet snel wordt vergeten. Net als de rest van de groep trouwens. Maar… Hoe werkt VR Gaming precies? Op deze pagina lees je meer over VR gamen, voor hoeveel personen je kunt boeken en wat de mogelijkheden zijn.

VR Gamen als activiteit op je vrijgezellenfeest

De groepen bij een vrijgezellenfeest zijn vaak flink gevarieerd. Dat maakt het lastig een geschikte activiteit te vinden. VR Gaming bij VR Gamehouse is echter heel divers; er zijn verschillende soorten spellen te spelen. Afhankelijk van wat iemand leuk vindt bijvoorbeeld:

  • Shooter games
  • Avonturen/ontdekkings games
  • Sport spellen
  • En veel meer

Deze verscheidenheid aan spellen zorgt ervoor dat iedere VR Gaming ervaring weer anders is dan de vorige en dat er voor ieder wat wils is. Onze medewerkers ter plaatse adviseren je waar nodig zodat jij het juiste spel kiest. Ook bij het opzetten van de VR-headset en het spelen zelf worden de spelers geholpen door onze professionele medewerkers. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle spelers een indrukwekkende en plezierige game-ervaring hebben.

De mogelijkheden voor grote groepen

Vieren jullie het vrijgezellenfeest met een flinke groep? Ook voor grote groepen zijn er veel mogelijkheden. Zo bieden we de mogelijkheid om arrangementen samen te stellen waarbij VR Gaming wordt gecombineerd met een diner in een restaurant. Ook hebben we een lounge ruimte waar iedereen kan genieten van een hapje en een drankje. Zo kun je met een grote groep afwisselen: terwijl de ene helft het gezellig heeft in de loungeruimte, speelt de andere helft een spannende VR Game.

Heb je specifieke wensen of vragen? We helpen je graag. Neem contact op, dan helpen we je het perfecte vrijgezellenfeest te organiseren inclusief offerte op maat.

Vrijgezellenfeest in het centrum van Amsterdam

VR Gamehouse heeft 2 locaties. Onze ‘Gamehouse’ locatie midden in het centrum is geschikt voor groepen van maximaal 15 personen. Deze locatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Grotere groepen kunnen terecht in de VR Arena in Amsterdam-West, waar veel parkeergelegenheid is.

Beide locaties zijn voorzien van de beste kwaliteit hoogwaardige VR apparatuur, om zo de beste Virtual Reality ervaring te bieden. Kijk ook op de over ons pagina voor meer informatie over VR Gamehouse en onze VR Gear.