VR privé evenement organiseren

Wil je een evenement organiseren met collega’s, vrienden, familie of een andere groep? Dan kun je terecht bij VR Gamehouse in Amsterdam. Groepen vanaf 6 personen tot 50 personen kunnen de hele VR room van VR Gamehouse exclusief afhuren. Voor grotere groepen hebben we ook een extra ruimte beschikbaar, waar geborreld kan worden.

Bedrijfsuitjes en meer

Teams van verschillende bedrijven hebben al een succesvol bedrijfsuitje gehad bij VR Gamehouse. Oa. Booking.com, Levi Strauss en het Krasnapolski hotel zijn bij VR Gamehouse geweest om de Virtual Reality wereld te ervaren. Kijk op de bedrijfsuitjes pagina voor meer informatie over een VR Event als bedrijfsuitje.

Ook voor vrijgezellenfeesten, familiebijeenkomsten en vriendenuitjes is VR Gaming zeer geschikt. VR Gaming bij VR Gamehouse is namelijk veel meer dan alleen shooters! De verschillende VR Experiences zorgen ervoor dat iedereen in jullie gezelschap iets doet dat hij of zij leuk vindt. Denk hierbij aan racen, vliegen, een sport beoefenen of nieuwe werelden ontdekken.

Locatie: 2 keuzes in Amsterdam

Jullie VR prive evenement kan op één van onze locaties in Amsterdam plaatsvinden. We hebben een locatie in hartje Amsterdam, en een VR Arena in Amsterdam-West, waar ook ‘free roaming’ mogelijk is. Dit betekent ‘vrij rondlopen’ en houdt in dat uw VR Headset helemaal draadloos is aangesloten op de gaming computers. Hierdoor heb je veel meer bewegingsvrijheid.

Wil je een VR evenement plannen?
Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan. We adviseren je graag bij het plannen van je evenement, en beantwoorden de vragen die je wellicht nog hebt.

Uitleg en informatie over VR

Een VR evenement is iets om niet snel te vergeten! Hier volgt een korte uitleg voor wie nog iets meer informatie over VR de beleving wil:

  • VR staat voor Virtual Reality
  • Bij VR krijg je een VR-bril op, zodat je de VR-wereld ziet
  • Met sensoren worden lichaamsbewegingen geregistreerd. Dit zorgt ervoor dat als je bijvoorbeeld je hoofd naar links beweegt, je ook direct een ander beeld te zien krijgt.
  • 2 joysticks zorgen voor nog meer interactie met het spel
  • Het is ook mogelijk om samen in een spel actief te zijn en met elkaar, of tegen elkaar te spelen.

Misschien ga je vaak bowlen met je vriendengroep, of ga je met de familie vaak minigolven… Leuke activiteiten, maar weinig vernieuwend. Wil je eens iets anders doen, dan is VR gaming de uitkomst. Bij VR Gamehouse wordt je uitje gegarandeerd een succes!

Boek nu!