Over ons

VR GameHouse is begonnen in begin Juni 2017 door Chris en Gosia.

Met trots kunnen wij zeggen dat we de eerste VR arcade Gamehal hebben gevestigd in hartje centrum van Amsterdam. Wij willen graag dingen anders doen! Bij ons gaat het niet eens om Virtual Reality, maar bij ons gaat het erom dat onze gasten een enorm gave tijd beleven. Dit doen we door middel van VR en alles eromheen. Bij Starbucks kom je immers ook niet enkel voor de koffie.

Wat voor ons belangrijk is , is dat onze gasten samen met elkaar dingen kunnen ervaren. Daarom hebben wij  onze VR arcade zo ingericht dat het gezellig en toegankelijk is voor iedereen.

We maken het VR gamen betaalbaar voor iedereen. Tegelijkertijd bezuinigen wij niet op de kwaliteit en apparatuur. Wij leveren daarmee de hoogste prijs kwaliteit verhouding.

Voor ons is VR Gamehouse meer dan een bedrijf. Ons team is gepassioneerd in wat we doen en hoe we het doen. Wij zijn elke dag open, 7 dagen per week, 13 uur op een dag. Wij doen dit al langer dan een jaar en onze reviews liegen er niet om! Wij staan ondertussen op nr 1 in Nederland.

Technologie

VR Gamehouse biedt u de hoogste kwaliteit in Virtual Reality. Wij hebben geïnvesteerd in de beste apparatuur. Zo hebben wij pc’s met GTX 1080ti grafische kaarten, de nieuwste VR Headsets, 7.1 audio-headsets en professionele race simulators. Alle hoogwaardige technologie zorgt ervoor dat je volledig kan opgaan in de virtuele wereld.

Onze visie

Wij geloven in de kwaliteit van de ervaringen die wij bieden. Bij VR Gamehouse geloven we ook in kwaliteit boven kwantiteit. Bij VR Gamehouse staat service hoog in het vaandel. Naast dat we investeren in de nieuwste apparatuur op gebied van Virtual Reality waardoor de ervaring levensecht aanvoelt, zetten we hoog in op klantenservice. Met trots scoren wij gemiddeld 5 sterren op Tripadvisor, Google en Facebook reviews,

Onze ervaren, behulpzame en enthousiaste VR-specialist(en) staat voor u klaar om uw bezoek onvergetelijk te maken. Op basis van uw wensen maken wij een keuze uit ons aanbod. We helpen u met het op en afzetten van de VR Headset, leggen de werking van de controllers uit en geven speluitleg. Verder geven wij tips en tricks en houden wij de scores voor u bij.

Op deze manier kunt u volledig genieten en opgaan in de meeslepende Virtual Reality.

Laat je verrassen door de wereld van VR.