VR Shooter

Ervaar hoe spannend het is om midden in een oorlogsgebied te staan met VR shooter spellen. Zodra je de VR bril op hebt, beland je direct in een virtuele wereld waar je op je hoede moet zijn. Met een geladen geweer in je hand, kijk je om je heen. Je scant de omgeving op vijanden. In de tussentijd verzamelen de tegenstanders zich. Vervolgens komen zij in hordes op je af. Richt je geweer en zorg ervoor dat je de vijanden op tijd uitschakelt.

Ontdek de bloedstollende wereld van VR shooter spellen. Dit betekent:

 • futuristische wapens bedienen
 • oorlog voeren met militairen in call of duty style
 • het opnemen in de VR battle arena
 • Jezelf verdedigen met pijl en boog
 • Individueel of tot 4 spelers spelen
 • en zoveel meer

Wil je de nieuwste VR Shooter games spelen? In multiplayer modus of individueel? boek een VR pakket en kom naar onze VR arcade in het centrum van Amsterdam.

Boek jouw VR shooter experience nu

VR shooter spellen bij VR Gamehouse

De VR shooter ervaring:

Na speluitleg krijg je de controllers in je handen en zet je de VR bril op. Verward kijk je om je heen. Je bevindt je in een vreemde en donkere wereld. Je staat onderaan de bergen. Links, rechts en recht voor je zie je bergpaden gevuld met merkwaardige wezens. Te voet en vliegend stormen ze op je af. Gewapend met een geweer ga je strijd aan. Hoe dichterbij ze komen, hoe moeilijker het wordt om ze allemaal neer te schieten. Lukt het jou de wezens uit te schakelen voordat ze je aanvallen?

Naast deze VR shooter ervaring hebben we een enorme diversiteit aan schietspellen klaar staan. Zoals de VR horror variant, waarbij je het opneemt in een zombie geïnfecteerde wereld.

Wij zorgen voor:

 • een uitdagende afwisseling tussen VR spellen die bij jou passen
 • uitleg over controllers en VR bril
 • tips om te overleven in de VR shooter wereld

Wij zorgen ervoor dat je precies weet hoe jij je moet verdedigen. Je krijgt uitleg over hoe je het VR geweer bedient. Terwijl je speelt geven we je tips. Verder hangt jouw overlevingskans helemaal van jou af.

VR schietspellen voor beginnende en gevorderde spelers:

Is VR gamen nieuw voor jou? Of ben je een echte VR gamer? Hoe dan ook ben je in goede handen voor de juiste selectie VR schietspellen.

Makkelijk bedienbare controllers & realistische spelervaring:

De controllers geven je het gevoel alsof je echt een wapen vasthoudt. De speelervaring wordt hierdoor nog realistischer. Laden, richten en schieten zijn acties die gelijk in het spel geprojecteerd worden.

Stap dapper de VR shooter wereld in.

Deathmatch en battle arena

Death match de ultieme VR Shooter

Het ultieme doel van de deatchmatch spellen is overleven. Waarbij je zoveel mogelijk tegenstanders neerschiet. Voorbeelden van deathmatch spellen:

 • Verdedig jouw koninkrijk tegen orks met pijl en boog
 • Voorkom dat zombies je aanvallen
 • Laat de monsters je niet neerschieten

De VR death match shooters speel je individueel of met anderen. Tot maximaal 4 spelers speel je tegelijk. Waarbij je 1 team vormt of opgedeeld wordt in 2 teams.

VR battle arena

In de VR battle arena ben je onderdeel van een team. Deze verdedig je door de tegenstanders te elimineren. Een strategisch spel met een collectief doel.

In deze military games zullen jij en jouw soldaten de virtuele natie verdedigen. Maar pas op. In de VR battle arena is het oorlog. De tegenstanders zullen op je jagen.

Gewapend met een geweer en genoeg munitie betreed je de VR battle arena. Zorg dat je geweer geladen is, zodat je kan schieten voordat de vijand het doet.

Stap in de VR battle arena individueel of tot 4 spelers tegelijk.

Ben je dapper genoeg om de VR Shooter spellen te spelen?

Boek jouw sessie hier